Ege Postası
Geri

Suriyeli dilencilere polis engeli

ÜLKELERİNDEKİ iç karışıklıktan kaçıp Türkiye'ye sığınan ve İzmir'e gelen Suriyeliler'den 5'i kadın 6'sı çocuk toplam 11 kişiyi dilendirmek için otomobiliyle çeşitli noktalara bırakmak istediği öne sürülen Suriyeli Ömer Yaşar, polis tarafından yakalandı. Suriye plakalı bir otomobilde yakalanan Yaşar gözaltına alınırken, üzerinden 1000 lira para çıktı.
Suriyeli dilencilere polis engeli
Haberler / Genel
8 Ekim 2014 Çarşamba 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova İlçesi Egemak Kavşağı yakınlarında devriye görevi yapan polis ekipleri, Suriye plakalı bir otomobili şüphe üzerine takibe başladı. Egemak Kavşağı'nda duran otomobilden kadın ve çocukların indiğini fark eden polis, sürücü Ömer Yaşar'ı yakaladı. Otomobilde bulunan 5'i kadın 6'sı çocuk toplam 11 kişiyi, kentin çeşitli noktalarına bırakıp dilendirmek istediği öne sürülen Yaşar gözaltına alındı. Suriyeli kadınlar Ömer Yaşar'ın serbest bırakılmasını isterken, gözyaşlarına hakim olamadı. Bir kadın ise kucağındaki çocuğuyla yaşadıklarına isyan etti. Öömer Yaşar'ın üzerinden 1000 TL çıkarken, bu paranın dilencilikle elde edildiğinin düşünüldüğü ve kayıt altına alındığı kaydedildi. 



Suriye'deki iç karışıklıktan kaçıp Türkiye'ye sığınan ve İzmir'e gelen Suriyeliler'in özellikle kavşaklarda çocuklarıyla dilenmesini engellemeye çalışan polisin, yakalanan kişilerin Kabahatlar Kanunu kapsamında ceza kesilip serbest bırakılması nedeniyle bunda yeterince başarılı olamadığı belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası