Ege Postası
Geri

Suriyeli kaçak taklidi yaptı ama kurtulamadı!

Aydın'ın Didim İlçesi'nden yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Agathonisi Adası'na götürmeye çalıştığı Suriyeli kaçaklar arasındaki 4 çocuğun, sürat teknesinin alabora olması sonucu ölümüyle ilgili olarak, 35 yaşındaki Özkan A. götürüldüğü Samos Adası'nda tutuklandı. Kamyon şoförü olan ve kaçakları taşıyan tekneyi kullanan Özkan A.'nın Suriyeli kaçak taklidi yapmasına rağmen kurtulamadığı belirtildi.
Suriyeli kaçak taklidi yaptı ama kurtulamadı!
Haberler / 3. Sayfa
18 Ocak 2016 Pazartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yunan "www.samos-time.gr" internet sitesinin haberine göre, geçen 15 Ocak'ta, Didim'den aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 24 Suriyeli'yi alan Ö.A., Yunanistan'ın Agathonisi Adası'na yasa dışı yollardan götürmek üzere yıla çıktı. Ancak, Yunan Sahil Güvenlik botu tarafından farkedilince. Ö.A. kaçmaya çalıştı. Bu sırada sürat teknesi alabora oldu. Suya düşen kaçaklar arasındaki 4 çocuk boğularak yaşamını yitirdi. 20 Suriyeli ile tekneyi kullanan Türk vatandaşı Ö.A., Yunan Sahil Güvenlik botu tarafından kurtarılıp, Samos Adası'na götürüldü. Tekneyi kullanan Ö.A.'nın da insan kaçakçılığından tututklanmamak için Suriyeli taklidi yaptığı belirlendi. Bunun üzerine Ö.A., tutuklandı. Asıl mesleği kamyon şoförlüğü olan Ö.A.'nın Türkiye'de insan kaçakçılığı suçundan arandığı öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası