Ege Postası
Geri

Sürpriz görüşme! Çağdaş Kaya'dan Soyer'e ziyaret

CHP İzmir İl Örgütü'nde il başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Yücel'in yerine yeni il başkanı olması için İl Yönetim Kurulu üyelerinin çoğunluğunun desteğini alan İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya, akşam saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi.
Sürpriz görüşme! Çağdaş Kaya'dan Soyer'e ziyaret
Haberler / Yerel Politika
27 Aralık 2022 Salı 21:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü'nde, Deniz Yücel'in il başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yeni il başkanının kim olacağı büyük merak konusu olurken, bugün akşam saatlerinde sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile görüştü.

UMUDU ÖRGÜTLEMEYE DEVAM

Öte yandan Çağdaş Kaya Soyer ile olan görüşmesine ait fotoğrafı, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik. Seçim sürecini değerlendirdiğimiz ve fikir alışverişinde bulunduğumuz Büyükşehir Belediye Başkanımıza nezaketinden dolayı teşekkür ederiz. İşimiz çok, yolumuz uzun. Umudu örgütlemeye devam" notuyla paylaştı.

İl Yönetim Kurulu üyelerinin il başkanı olması için üzerinde uzlaştığı İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya'nın 20'den fazla il yöneticisinin desteğini aldığı belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası