Ege Postası
Geri

Sürpriz zirveden sürpriz karar!

Erdoğan'ın Başbakanlık Çalışma Ofisi’ndeki sürpriz zirvesinden sürpriz bir karar çıktı.
Sürpriz zirveden sürpriz karar!
Haberler / Politika
3 Ocak 2014 Cuma 18:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Âla, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ve İstanbul’un yeni Emniyet Müdürü Selami Altınok, Cuma namazının ardından Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la buluştu. Sır zirve sonrasında Erdoğan’ın yarın 45 kişilik grupla bir araya gelme kararı aldığı öğrenildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak saat 10.00 sıralarında Üsküdar Kısıklı’daki konutunda İçişleri Bakanı Efkan Ala ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile bir araya geldi. Erdoğan saat 12.15 sıralarında evinden çıkarak cuma namazını kılmak için evinin yakınında bulunan Abdullahağa Camii’ne geçti. Erdoğan, Abdullahağa Camii’nin dolu olması nedeniyle Üsküdar Hz. Ali Camisi’ne gitti.

BAŞBAKANLIK OFİSİNDE KRİTİK ZİRVE
Başbakan Erdoğan makam aracına Ahmet İyimaya’yı alarak saat 13.00 sıralarında Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne geçti. Erdoğan, şu sıralarda Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ile toplantı yaptığı. İddialara göre görüşmenin gündemi, 17 Aralık operasyonundan sonra yaşanan gelişmeler ve Suriye’ye giderken Hatay’da durdurulan TIR oldu.

ZİRVEDEN TOPLANTI KARARI ÇIKTI
Toplantının ardından önemli bir karar çıktı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın bazı bakanlarla birlikte, son günlerdeki gelişmelerle ilgili olarak, çeşitli kesimlerden gazeteciler, yazarlar ve STK temsilcilerinden oluşan yaklaşık 45 kişilik bir grupla bir araya gelecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası