Ege Postası
Geri

Suudi Kralı'ndan 29 Ekim kutlaması

Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e kutlama mesajı gönderdi.Suudi Arabistan resmi haber ajansında (SPA) yer alan haberde, Suudi Kralı gönderdiği mesajında,...
Suudi Kralı'ndan 29 Ekim kutlaması
Haberler / Dünya
29 Ekim 2013 Salı 01:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e kutlama mesajı gönderdi.

Suudi Arabistan resmi haber ajansında (SPA) yer alan haberde, Suudi Kralı gönderdiği mesajında, Suudi Arabistan halkı ve hükümeti adına Cumhurbaşkanı Gül'e sağlık ve mutluluk dileğinde bulundu.

Kral Abdullah'ın mesajında ayrıca, kardeş Türk halkı ve hükümetine sürekli ilerleme ve refah temennisinde bulunduğu ifade edildi.

Suudi Arabistan Başbakan Birinci Yardımcısı, Savunma Bakanı ve Veliaht Prens Selman Bin Abdülaziz'de, Cumhurbaşkanı Gül'e Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı gönderdi.

Ayrıca Suudi Arabistan'da bir telefon şirketi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Türkiye'ye yapılacak aramalarda yüzde 50 indirim yaptığını abonelerine SMS ile duyurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası