Ege Postası
Geri

TBMM Başkanı Çiçek'e civil ve göğermiş peynir ikram edildi

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen ‘2. Erzurum Tanıtım Günleri’nde Erzurum Ticaret Borsası (ETB) tanıtım standını ziyaret eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e, Borsa Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu tarafından civil ve göğermiş...
TBMM Başkanı Çiçek'e civil ve göğermiş peynir ikram edildi
Haberler / Güncel
10 Mayıs 2013 Cuma 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen ‘2. Erzurum Tanıtım Günleri’nde Erzurum Ticaret Borsası (ETB) tanıtım standını ziyaret eden TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e, Borsa Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu tarafından civil ve göğermiş peynir ikram edildi.

Erzurum Tanıtım Günleri’nde, coğrafi işareti ETB'ye ait olan meşhur civil peyniri ve göğermiş peynirin tanıtımı katılımcıların ilgisini çekti. ETB standı önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, civil ile göğermiş peynirinin tadına bakmak için izdihama neden oldu.

Erzurum’a özgü ürünlerin büyük bir beğeni ile sergilendiği tanıtım günleri programında ,TBMM Başkanı Cemil Çiçek de ETB'nin standına gelerek civil ve göğermiş peynirin tadına baktı. ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ile bir süre sohbet eden Meclis Başkanı Çiçek, Erzurum’a özgü ürünlerin her platformda başarı ile tanıtıldığını söyledi. Borsanın, geçen yıl Ankara'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılımıyla gerçekleştirilen 'Erzurum Sofrası'na oturduğunu da belirten Çiçek, "Erzurum'un tescilli peynirlerini başarı ile tanıtıyorsunuz, tebrikler." dedi.

ETB Yönetim kurulu Başkanı Hınıslıoğlu, Erzurum’a özgü ürünler olan civil peynir ve göğermiş peynirin tanıtımı için çok sayıda ulusal program ve fuara katıldıklarını dile getirerek, "Elimizde çok önemli bir potansiyel ve Erzurum adına çok güzel bir değer var. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek, Erzurum adına katma değere çevirmek için tanıtım organizasyonlarını çok önemsiyoruz. Bunu yaparken de son derece profesyonel bir tanıtım yapıyoruz. Gerek kurduğumuz standımız ve gerekse tanıtım yöntemiyle örnek bir adım attık. Bölgesel değerleri, özgün yiyecek ve eserleriyle Erzurum birçok ile kısmet olmayacak kadar bir zenginliğe sahip. Bize düşen, bunu en iyi şekilde tanıtmaktır.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası