Ege Postası
Geri

TBMM Başkanı ve liderlerden Hasan Bitmez için başsağlığı mesajları

12 Aralık'ta TBMM Genel Kurulu'nda fenalaştıktan sonra hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez vefat etti. Bitmez'in vefatının ardından başta TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş olmak üzere CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve siyasi parti liderleri peş peşe taziye mesajı paylaştı.
TBMM Başkanı ve liderlerden Hasan Bitmez için başsağlığı mesajları
Haberler / Politika
14 Aralık 2023 Perşembe 13:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TBMM Genel Kurulu'nda 12 Aralık'ta bütçe görüşmeleri sırasında fenelaşarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez bugün vefat etti.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez’i yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kaybettik. Hasan Bitmez'e Allah’tan rahmet; ailesine, Saadet Partisi camiasına, Meclisimize ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bitmez'in vefatına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"TBMM Genel Kurulu'nda geçirdiği rahatsızlığın ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini derin üzüntüyle öğrendiğim Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bitmez’in vefatına ilişkin paylaşımda bulundu. Akşener’in paylaşımı şöyle:

“Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Saadet Partisi, X hesaplarından Bitmez’in vefat haberini duyurdu. Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Her zaman samimiyetine, gayretine ve fedakarlığına şahitlik ettiğimiz Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez kardeşimiz Hakk’a yürüdü. Dava adamına yaraşır bir hayat sürdüğüne ve ‘Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz’ Hadis-i şerifi sırrınca ölümüne hepimiz şahidiz. Ailesinin, camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun! Hasan kardeşimizin mekanı cennet, makamı âli olsun.”

Saadet Partisi’nin resmi X hesabından da şu paylaşım yapıldı:

“BAŞIMIZ SAĞ OLSUN! Genel Başkan Yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez, Hakk'a yürümüştür. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, camiamıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Başımız sağ olsun. TBMM kürsüsünde konuşurken rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede vefat eden Hasan Bitmez'e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına sabır diliyorum. Hasan Bey'i daima hakkı, adaleti savunan biri olarak hatırlayacağız. Mevlam rahmetiyle muamele etsin."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Davtuoğlu yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Başımız Sağ Olsun. Kıymetli yol arkadaşımız, Saadet-Gelecek Grubumuzun Kocaeli Milletvekili değerli kardeşim Hasan Bitmez’i TBMM kürsüsünde Gazzeli mazlumların hakkını savunurken yaşadığı rahatsızlık sonrası kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum vekilimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Saadet Partisi camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun."

CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bitmez’in vefatına ilişkin taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

“Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in vefatının üzüntüsü içerisindeyim. Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.”

TBMM Başkanvekili, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, kendisinin yönettiği 12 Aralık'taki bütçe görüşmelerinde Genel Kurul'da yaptığı konuşmanın ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve bugün hayatını kaybeden SP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için taziye mesajı yayınladı. Karaca'nın, sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"TBMM Genel Kurulu'nda 12 Aralık'ta bütçe görüşmelerini yönettiğim esnada kürsüde kalp krizi geçiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez tedavi gördüğü hastanede maalesef yaşam mücadelesini kaybetti. Sayın Milletvekilinin vefatı hepimizi derinden sarstı. Ülkesi ve halkı için verdiği mücadele, samimi ve dürüst duruşuyla tanıdığımız Sayın Milletvekili Hasan Bitmez’in parlamentoda ve toplumda bıraktığı izleri unutmak mümkün olmayacaktır. Bu kayıp Partisi ve Meclisimizde boşluk yarattı. Onun örnek aldığı değerleri devam ettirmek önemli… Parlamentomuzun kıymetli üyesi Hasan Bitmez'in ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi mensuplarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası