Ege Postası
Geri

TCDD'de deprem

TÜRKİYE Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde bazı daire başkanları ile bölge müdürlerinin görevden alındığı öğrenildi. Görevden alınanlar arasında yer alan TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'ın aynı bölgede başuzman görevine, yerine ise Bölge Müdür Yardımcısı Murat Bakır'ın getirildiği belirtildi.
TCDD'de deprem
Haberler / Genel
16 Ekim 2014 Perşembe 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı olan TCDD'nin üst düzey yöneticilerinin bazılarının dün (Çarşamba) görevden alındığı öğrenildi. Bazı daire başkanlarının yanı sıra iki bölge müdürünün de bu kapsamda görev yerlerinin değiştirildiği bildirildi. Eski Bölge Müdürü Sebahattin Eriş'in İZBAN Genel Müdürlüğü görevine getirilmesinin ardından TCDD 3. Bölge Müdürü olarak atanan Selim Koçbay'ın aynı bölgede başuzmanlık görevine, Koçbay'dan boşalan göreve ise Bölge Müdür Yardımcısı Murat Bakır'ın getirildiği kaydedildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası