Ege Postası
Geri

TEMAD Gaziemir şubesi’nden Kar’a fahri üyelik

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gaziemir Şubesini ziyaret etti. Dernek üyelerine çalışmaları hakkında bilgi veren Kar, dernek üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrasında Kar’a, fahri üyelik verilerek dernek rozeti takıldı.
TEMAD Gaziemir şubesi’nden Kar’a fahri üyelik
Haberler / Politika
24 Ekim 2013 Perşembe 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gaziemir Şubesini ziyaret etti. Dernek üyelerine çalışmaları hakkında bilgi veren Kar, yıllardır ticari hayatta edindiği bilgi ve tecrübeyi Gaziemir’de değerlendirmek isteğini belirtti. Kar, “Sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Tüm sivil toplu örgütlerini, Muhtarları ve esnafı dolaşıyorum. Sorunlarını ve önerilerini dinliyorum. İlçemizde asker, emekli ve aileleri yoğun olarak yaşamakta. Gerek ailelerin gerekse derneğin önerilerini, beklentilerini alıyoruz. Hepbirlikte çalışacak ve sorunlarımızı çözeceğiz.” diye konuştu.

Derneklerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren TEMAD Gaziemir Şube Başkanı Cafer Güngör, birlik ve beraberlik içinde tüm sorunların çözülebileceğini ve Gaziemir için yapılacak her şeye destek olmaktan mutluluk duyacakların belirtti.

 

Ziyaret sonunda Kar’a, TEMAD Gaziemir Şubesi tarafından fahri üyelik verilirken, rozetini TEMAD Gaziemir Şube Başkanı Cafer Güngör taktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası