Ege Postası
Geri

TFF'den Naim Süleymanoğlu kararı

TFF, Süleymanoğlu anısına saygı duruşu yapılacağını açıkladı. İsteyen takımlar siyah kol bandı kullanabilecek.
TFF'den Naim Süleymanoğlu kararı
Haberler / Spor
18 Kasım 2017 Cumartesi 21:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hayatını kaybeden eski halterci Naim Süleymanoğlu anısına, bu hafta yapılacak maçlarda saygı duruşu gerçekleştirilmesine karar verdi.

Olimiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu olan, “Cep Herkülü” lakaplı eski halterci Naim Süleymanoğlu bugün yaşamını yitirdi. TFF’den yapılan açıklamada, 18, 19 ve 20 Kasım’da oynanacak tüm profesyonel ve amatör maçlarda, Süleymanoğlu anısına saygı duruşu yapılacağını açıkladı. İsteyen takımların siyah kol bandı da kullanabileceği belirtilen açıklama şöyle:

“Tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybeden Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu anısına; 18, 19 ve 20 Kasım 2017 tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel ve amatör lig müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacak.

Süper Lig, TFF 1, 2, ve 3. Lig ile amatör liglerde yapılacak tüm karşılaşmalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak. Ayrıca isteyen kulüpler, siyah kol bantları ile sahaya çıkabilecek.” 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası