Ege Postası
Geri

TIR'lı dolandırıcılık şebekesine operasyon

Balıkesir Gönen'den yaklaşık 50 bin TL'lik ham deriyle Kocaeli Derince'de faaliyet gösteren başka bir firmadan da 250 bin TL değerindeki kabak ve ay çekirdeğini TIR'a yükleyip, teslim edilmesi gereken yere ulaştırmayan dolandırıcılık şebekesi, İzmir'de polisin düzenlediği operasyonla çökertildi. İzmir polisi deşifre edip, operasyon yaptı
TIR'lı dolandırıcılık şebekesine operasyon
Haberler / 3. Sayfa
13 Şubat 2017 Pazartesi 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde faaliyet gösteren bir firmadan yaklaşık 50 bin TL değerindeki ham deriyi İzmir'in Aliağa İlçesi'ndeki firmaya götürmek üzere TIR'a yükleyen ve kendini G.C. olarak tanıtan şoför teslimatı yapmayınca, Gönen'deki firmanın sahipleri polise başvurdu. Polis olayla ilgili çalışma yürütürken, bu kez de Kocaeli'nin Derince İlçesi'nden TIR'a yüklenen ve İzmir'e götürülmesi istenen yaklaşık 250 bin TL'lik kabak ve ay çekirdeği, gereken yere teslim edilmedi. Bunun üzerine Derince'deki firmanın yetkilileri de polise şikayette bulundu. Çalışma yapan polis, iki olayda da kullanılan TIR'ın aynı ve İzmir'de yaşayan F.E.'ye ait olduğunu, kendini G.C. olarak tanıtan TIR şoförünün adının da A.Ş. olduğunu belirledi.

ÇEKİRDEKLER DEPODA BULUNDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şebekeyi deşifre edip operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında TIR'ın sahibi F.E. ile şoför A.Ş.'nin de bulunduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı.

Çalışmalar kapsamında, Kocaeli'den TIR'a yüklenen çuvallardaki 250 bin TL değerindeki kabak ve ay çekirdeği  İzmir'in Bayraklı İlçesi'ndeki bir depoda ele geçirildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından Balıkesir'den gelen polis ekiplerine teslim edildi. Çekirdekler de sahibine verildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası