Ege Postası
Geri

TOFAŞ CEO'su Başaran'dan Bursaspor'a göğüs reklamı sinyali

Türk Otomobil Fabrikası AŞ (TOFAŞ) üst yöneticisi (CEO) Kamil Başaran, makul bir teklif gelmesi durumunda Bursaspor’un formasına göğüs reklamı verebileceklerini açıkladı.    Beko Baksetbol Ligi takımlarından TOFAŞ’ın...
TOFAŞ CEO'su Başaran'dan Bursaspor'a göğüs reklamı sinyali
Haberler / Spor
9 Ekim 2013 Çarşamba 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Otomobil Fabrikası AŞ (TOFAŞ) üst yöneticisi (CEO) Kamil Başaran, makul bir teklif gelmesi durumunda Bursaspor’un formasına göğüs reklamı verebileceklerini açıkladı.

    Beko Baksetbol Ligi takımlarından TOFAŞ’ın sezon açılışına katılan Kamil Başaran, Bursaspor'la ilgili üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Bir gazetecinin ‘Bursaspor halen reklamsız şekilde maçlarına çıkıyor, göğüs reklamı vermeyi planlıyor musunuz'’ yönündeki sorusunu cevaplandıran Başaran, Bursa'ya sadece spor üzerinden değil, sanat ve kültür üzerinden çok derin dokularla bağlı olduklarını dile getirdi. Yaptıkları müze ve eserlerle beraber Bursa’yı Türkiye ve dünyaya tanıtmak için çalıştıklarını vurgulayan Başaran, şunları kaydetti:
    "Geçtiğimiz günlerde İtalya’da otomobil müzesini gezerken müze direktörü Bursa’daki müzeden bahsediyordu. Bu da bir katma değer. Bunu daha öteye çekecek olursak bizim Bursaspor’la, futbolla ilişkimiz kapsamı alanında üzerimize düşen görev neyse tabi ki bunu gözden geçirip, Bursa’ya katma değer verecek her türlü faaliyetin içinde yer alacağız. Ama şu anda futbolla ilgili spesifik bir şey yapıyor muyuz, hayır. Önümüzdeki günlerde gelişebilecek işbirlikleri neler olabilir, bu konuda somut bir şey söylemem zor ama biz biliyoruz ki; Bursa’ya basketbolla çok büyük katkıda bulunuyoruz. Biz biliyoruz ki sanat ve kültürle çok önemli atılımlarda bulunuyoruz. Biz biliyoruz ki; futbolla ilgili tanımlanabilecek olan bir takım etkileşimler kapsamında yer alır mıyız ' Tabiî ki o gün geldiğinde üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız. Ama önemli olan konu bunların tanımlanır, ölçülebilir bir hale gelmesi. Ümit ediyorum ki; önümüzdeki günlerde eğer üzerimize böyle bir görevi üzerimize düşerse tanımlarız. Seve seve yapmaya çalışırız."

    Basın mensuplarının "Bursaspor’dan sizin önünüze herhangi bir dosya geldi mi'" sorusuna ise TOFAŞ CEO’su Kamil Başaran, "Yanlış hatırlamıyorsam bir tanıtım dosyası geldi ama onun ötesinde herhangi bir etkileşimimiz olmadı şu ana kadar." diye cevapladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası