Ege Postası
Geri

TR35 Bayraklı’da sokağın nabzını tuttu: Köyümün yolu İzmir'den güzel!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi TR35 ekibi Bayraklı halkına  ‘’Büyükşehir ve ilçede oyunuz kime?’’ sorusunu sordu. Bir vatandaşın 'Köyümün yolu İzmir'den güzel' diyerek sitem etmesi dikkat çekti
TR35 Bayraklı’da sokağın nabzını tuttu: Köyümün yolu İzmir'den güzel!
Haberler / Güncel
8 Mart 2024 Cuma 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

TR35 ekibi Bayraklı’da sokağın nabzını tuttu. Vatandaşa İzmir Büyükşehir ve bulunduğu ilçede kime oy vereceği sorulunca çoğunluğun kararsız ve umutsuz olduğu gözlerden kaçmadı.

Yanıtların büyük çoğunluğunu CHP ve AK Parti oluştururken Saadet Partisi, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi diyenler de oldu.

Altyapı ve yolların bozukluğundan dem vurarak fikir değiştirip AK Parti’ye oy vereceğini söyleyenlerin yanı sıra, emekli maaşları ve ekonomik durum nedeniyle şikayetçi olduğu için CHP’ye oy vereceğini söyleyenlerde oldu.

İşte alınan yanıtlardan öne çıkanlar;

Lakabının göçmen Sami olduğunu söyleyen kişi ‘’Göçmen camiası beni tanır, ayın 21’inde göçmen camiasına sesleneceğim kime oy verip vermeyeceklerini. Bemim oyum Cemil Tugay’a  ve diğer ilçelerde hiç bir adaya onay vermiyorum’’ dedi.

CHP’YE KIRGINIM, SOKAKTA KALSAM AK PARTİYE OY VERMEM!

66 yaşında olduğunu ve yıllardır CHP’ye oy verdiğini söyleyen bir emekli ‘’İzmir Büyükşehir’de oyum bu sefer İYİ Parti’ye. Emeklilerin indirim kartı yaşının küçültültülmesini bir türlü gündeme taşımadıkları için kırgınım. AK Parti’yi ise gündeme bile getirmek istemiyorum, Sokakta da kalsam AK Partiye oy vermem‘’ dedi.

Bayraklılı bir vatandaş Büyükşehir’de Hamza Dağ’a ilçede ise Bilal Kırkpınar’a oy vereceğini söyleyerek ‘’İzmir yıllardır köy kaldı’’ yorumunda bulundu.

LOGOSUNU GÖREMİYORUM BU KİM?

Ekonomik şartların zorluğundan dem vuran iki vatandaş ise ‘’Sonuna kadar Cumhuriyet Halk Partisi’’ yanıtını Verdi. Hamza Dağ’ın seçim afişinde logosunun bulunmadığını eleştiren vatandaş ‘’Bu parti kimin, kime oy vereceğim ben, logosunu bile yaptırmamış.’’ Dedi.

BANA PARTİ DEĞİL HİZMET LAZIM

Bir vatandaş ‘’Kaç senedir CHP yönetiyor hani neyimiz var, bir kaza oluyor sokakta yürüyemiyoruz. Ben hizmet istiyorum. Gerekirse Dem'e de oy veririm hizmet olacaksa, HKP’ye oy veririm yeter ki hizmet etsin. Boş vaatler istemiyorum bana hizmet lazım parti değil. Gerekirse DEM'e de veririm’’ dedi.

BAYRAKLI'DA ÇİVİ ÇAKILMADI

CHP’nin büyükşehir’de iyi çalıştığını ancak Bayraklı’da çivi çakmadığını iddia eden bir vatandaş hizmet istediğinden dem vurdu.

Genç bir vatandaş İzmir’de ulaşım ve yolların düzensizliğini eleştirerek ‘’Değişim istiyoruz artık’’ dedi ve Hamza Dağ’a oy vereceğini belirtti.

BENİM KÖYÜMÜN YOLU İZMİR’DEN GÜZEL

Bir vatandaş ''Yeter artık bu CHP bitsin, benim köyümün yolu İzmir’den daha güzel. Yol yok, altyapı yok, Ak Parti’ye vereceğim.'' dedi. 

HASAN KARABAĞ OLSA OY VERİRDİM

Priştina ve Hasan Karabağ'ın çalışmalarından memnun olduğunu ancak sonrasında hizmet edilmediğinden şikayet eden vatandaş ''Hasan Karabağ gitti belediye gitti. Hasan Karabağ ilçede aday olsaydı ona verirdim, bunlar çalışmıyor'' dedi.

CUMHURIYETÇIYIZ, İZMİRLİYİZ

‘’Sosyal haklarımıza saygılı yaşamak adına bir insanın çok düşünmesine gerek yok. Cumhuriyetciyiz, İzmirliyiz. Bu iki kelimeden hangi parti olduğunu anlamışsınızdır’’ diyen vatandaşın CHP’ye oy vereceği açıkça anlaşıldı.

Bir gurup emekli ise emekli maaşlarının yetersizliğinin oyunu etkilediğini söyleyerek CHP dedi. 

Saadet Partisine oy vereceğini söyleyen vatandaş, ‘’Ahlaklı ve adaletli olduğu için ‘’diyerek ilçede de destekleyeceğini ifade etti.

Bir vatandaş ise isterseniz ‘’10 bin lira verin ben kimseye oy vermeyeceğim’’ diyerek sadece muhtarlık seçimleri için oy vereceğini açıkladı.

Yeniden Refah Partisine oy vereceğini söyleyen bir vatandaş ise eski AK Partili olduğunu ancak değişim istediğini belirtti.

SOYER'İ ADAY SANIYORDUM

Bir vatandaş ise kararsızlığını şu sözlerle anlattı ‘’Soyer’den memnun değildim, Cemil Tugay’ı hiç düşünmüyorum. Hamza Dağ’ı düşünebilirim ama neden fotoğrafına logosunu basmadı bilmiyoruz. Neden koymamış bu işin içinde birşey var düşündürüyor. Galiba yine Soyer'e oy vereceğim’’ dedi. Aday olmadığını bilmediğini söyleyerek şaşıran vatandaş sonunda Hamza Dağ'da karar kıldı.

 

TR35 ekibi Karşıyaka'da sokağın nabzını tuttu: 'Mecburen CHP!'

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası