Ege Postası
Geri

TRT Haber skandala imza attı

17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonunun gündeme gelmesini önlemek amacıyla Zaman Gazetesi ve Samanyolu TV'ye başlatılan operasyonu son dakika gelişmesi olarak duyuran TRTHABER skandal bir altyazıya imza attı.
TRT Haber skandala imza attı
Haberler / Güncel
14 Aralık 2014 Pazar 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Devlet televizyonu TRT Haber'in Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın kendi imkanlarıyla Emniyet'e gitmesini, "Gözaltına alındılar" ve "Emniyet'e getirildiler" gibi yalan haberlerle duyurması pes dedirtti. TRT Haber'de Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca "gözaltına alındı" alt yazısı yayınlanırken, Hidayet Karaca Samanyolu TV'de canlı yayında açıklama yapıyordu.
 
Devlet televizyonun TRT Haber, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın polis tarafından gözaltına alındığını ve Emniyet'e getirildiğini son dakika olarak duyurdu. Gerçekte ise Hidayet Karaca ile Ekrem Dumanlı, basın açıklaması yaparak kendi imkanlarıyla Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.
 
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, kendi imkanlarıyla Emniyet'e gitmeden önce Samanyolu Yayın Grubu'nun binasının önünde basın açıklaması yapmış ve demokrasi ve medya operasyonuna tepki gösteren vatandaşlar ve çalışma arkadaşlarıyla vedalaşmıştı.
 
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, devlet televizyonundaki "Gözaltına alındılar" yalan haberleri üzerine Emniyet önünde ayrıca bir basın açıklaması yaptı ve yalan haberlere tepki gösterdi.
 
Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'da bir basın açıklaması yaparak Emniyet'e gideceğini söylemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası