Ege Postası
Geri

TRT'den Atatürk'e büyük saygısızlık: 10 Kasım'da horon tepip türkü söylediler

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde TRT1'de sabah kuşağında horon tepilip türküler söylenmesi sosyal medyada tepki topladı.
TRT'den Atatürk'e büyük saygısızlık: 10 Kasım'da horon tepip türkü söylediler
Haberler / Güncel
11 Kasım 2025 Salı 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87'nci yıl dönümünde tüm yurtta büyük bir saygı ve özlemle anıldı. Saatler 09.05 geçen sirenler çaldı ve hayat durdu; vatandaşlar saygı duruşuyla Atatürk'ü andı.

TRT1'DE TEPKİ ÇEKEN PROGRAM

Matem gününde, devlet televizyonu TRT 1'de yayınlanan sabah kuşağı programında yaşananlar ise sosyal medyada büyük tepki çekti. Kanalda "Alişan ile Hayata Gülümse" adlı programda, sunucu Alişan ile katılan konuklar eğlenerek horon tepti. "Stüdyomuzda Rize rüzgarları" alt bandıyla verilen görüntülere sosyal medyada tepki yağdı.

'YAZIKLAR OLSUN'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulu da sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "TRT’de rezillik diz boyu! 86 milyonun vergileriyle yayın yapan TRT’nin, 10 Kasım gibi bir milletin yas gününde horon ve türkü yayınlaması sadece saygısızlık değil, ahlaksızlıktır. Bu kamu yayıncılığı değil, milletin ortak değerleriyle alay etmek, Atatürk'ün aziz hatırasına bilinçli bir şekilde saldırmaktır. Yazıklar olsun!" diyerek tepkisini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası