Ege Postası
Geri

TSK açıkladı; ABD'de kritik görüşme

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Anadolu Ajansına yapılan açıklamaya göre,  Orgeneral Akar,  MİT Müsteşarı Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'ın da  bulunduğu heyet dün başkent Washington'da Beyaz Saray'da Ulusal Güvenlik  Danışmanı Korgeneral McMaster başkanlığındaki heyetle bir araya geldi.
TSK açıkladı; ABD'de kritik görüşme
Haberler / Güncel
9 Mayıs 2017 Salı 09:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın beraberinde Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın da bulunduğu heyetin dün Beyaz Saray'da ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Korgeneral Herbert Raymond McMaster başkanlığındaki ABD heyetiyle gerçekleştirdiği görüşmede Suriye ve Irak'taki gelişmeler, terörle mücadele, ikili ilişkiler ve diğer güvenlik konularının ele alındığı bildirildi.

Görüşmede, Suriye ve Irak'ta yaşanan gelişmeler, terörle mücadele,  ikili ilişkiler ve diğer güvenlik konuları ele alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası