Ege Postası
Geri

TSYD'nin geleneksel futbol turnuvasında kuralar çekildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin düzenleyeceği 47. dörtlü Futbol Turnuvası'nın kuraları çekildi.Düzenlenen turnuvada Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor ve Sanica Boru Elazığspor takımlarının...
TSYD'nin geleneksel futbol turnuvasında kuralar çekildi
Haberler / Spor
2 Ağustos 2013 Cuma 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin düzenleyeceği 47. dörtlü Futbol Turnuvası'nın kuraları çekildi.

Düzenlenen turnuvada Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor ve Sanica Boru Elazığspor takımlarının katılımıyla gerçekleşecek futbol turnuvasının kura çekimi, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Ankara Şubesi Lokali'nde gerçekleşti.

Oynanacak maçlarda; Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor ile de Sanica Boru Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

10 - 11 Ağustos tarihlerinde Ankara 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenecek turnuvada oynanacak maçlar TRT spor kanalı ve TRT HD kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. İkinci gün üçüncülük maçı banttan, final maçı ise TRT HD kanalından canlı olarak verilecek.

10 Ağustos'ta, ilk maç Torku Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında saat 20.00'de, ikinci maç ise Kayseri Erciyesspor ile Sanica Boru Elazığspor arasında saat 22.00'de başlayacak.

11 Ağustos'ta ise ilk günün kaybedenleri, saat 19.00'da başlayacak mücadelede üçüncülük, ilk günün galipleri ise saat 21.00'de başlayacak finalde birincilik mücadelesi için karşı karşıya gelecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası