Ege Postası
Geri

TTB’den PCR testi açıklaması ve istifa çağrısı

Türk Tabipleri Birliği (TTB), "Ölüm sayılarını artıracak ve sağlık sistemine etkisiyle iş yükünü artıracak olan bu düzenlemenin sorumluları derhal istifa etmelidir" açıklamasında bulundu.
TTB’den PCR testi açıklaması ve istifa çağrısı
Haberler / Güncel
16 Ocak 2022 Pazar 00:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Pandemi Çalışma Grubu ve TTB Merkez Konseyi, 12 Ocak 2022'de Bilim Kurulu’nun temaslı aşılıların karantinaya alınmaması ve semptom göstermeyenlere PCR testi yapılmaması kararları almasına tepki göstermiş, sorumluları istifaya çağırmıştı.

“ÜLKENİN SÜRÜ BAĞIŞIKLIĞINA SÜRÜKLENDİĞİNİN GÖSTERGESİ”

Güncel salgın verilerinin açıklanmasının ardından yeni bir açıklamada bulunan Türk Tabipleri Birliği, “İktidarın pandemi boyunca yürüttüğü politika ve alınan son kararlar ülkenin sürü bağışıklığına sürüklendiğinin göstergesidir” ifadelerine yer verdi.

İstifa çağrısını tekrarlayan TTB, “Ölüm sayılarını artıracak ve sağlık sistemine etkisiyle iş yükünü artıracak olan bu düzenlemenin sorumluları derhal istifa etmelidir” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası