Ege Postası
Geri

TV35 muhabiri CHP'nin sistemini denedi... Ekmek siparişi verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan ekip, çalışmalarını sürdürürken, TV35 Muhabiri Ertuğrul Turan, ekipten CHP İzmir İl Sekreteri Fulya Alçay ile iletişime geçti. CHP’nin oluşturduğu dayanışma sistemini işlerliğini deneyen muhabirimiz Ertuğrul Turan ile CHP'li yetkililerin görüşmesi sistemin sorunsuz işlediğini gözler önüne serdi.
TV35 muhabiri CHP'nin sistemini denedi... Ekmek siparişi verdi!
Haberler / Yerel Politika
28 Mart 2020 Cumartesi 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- TV35 Muhabiri Ertuğrul Turan, koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan ekiple iletişime geçti.

CHP’nin oluşturduğu dayanışma sisteminin işlerliğini denemek için İl Sekreteri Fulya Alçay’ı arayan TV35 muhabiri Turan, birkaç sorunun ardından adres bilgileriyle birlikte ekmek siparişi verdi. Adresi Konak olarak belirten muhabir Turan’a görüşmeden kısa süre sonra CHP Konak İlçe Başkanlığı’ndan dönüş yapıldı. Turan’la bu kez İlçe Sekreteri Aslı Değirmenci iletişim kurdu. Turan’ın tekar ihtiyacı sorulurken, ona göre ekiplerin yönlendirileceği bildirildi. 

Görüşmenin sonunda muhabir Ertuğrul Turan, karşı tarafa sistemin işlerliğini denemek için aradığını aktardı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası