Ege Postası
Geri

TV35 ve Egepostası'ndan gazetecilere saldırıya sert tepki! Gangster kılıklılar

Egepostası Kurucusu ve TV35 Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları İl Gençlik Kolları Kongresi'nde gazetecilere yapılan linç girişimi ve gasp sonrası CHP yönetimine sert tepki gösterdi.
TV35 ve Egepostası'ndan gazetecilere saldırıya sert tepki! Gangster kılıklılar
Haberler / Güncel
30 Ağustos 2020 Pazar 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Egepostası Muhabiri Tenzile Aşçı'nın arbedede darp edilerek zorla görüntü aldığı cep telefonunun elinden alınması sert bir şekilde eleştiren Umutoğulları "Şu saat oldu beni CHP'den sadece iki tane il yöneticisi aradı. Demek ki CHP yönetimi olay nedeniyle bir üzüntü duymuyor.  Gazetecilere saldıran zihniyet Türkiye'nin geleceği olacak öyle m? Geleceğimiz olan bu gençler "demokrasiyi savunan partinin gençleri" görevli gazetecilere saldırarak telefonlarını gasp ederek bilgisayarlarını kıran bu eşkıya kılıklı siyasetci oldugunu sanan gangıster kılıklılar bu yapılan saldırının hesabını yargı önünde verecekler. Saldırganlıların en büyük cezayı alması için sonuna kadar meslektaşlarımizin arkasında olacağim. Bu rezilliği hesabını sormasini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP il yönetiminden bekliyorum...Ve mesleğini icra eden gazete emekçilerine saldıranları kınıyorum" diye konuştu. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası