Ege Postası
Geri

Tahsin Hasoğlu’ndan İZKİTAP’ta kahkaha dolu gece

İZKİTAP – 6. İzmir Kitap Fuarı, üçüncü gününde yağmura rağmen Kültürpark’ta binlerce kitapseveri ağırladı. Ziyaretçiler, fuar alanındaki stantları gezip sevdikleri yazarlardan imza alırken fuar kapsamında sahne alan komedyen Tahsin Hasoğlu ise izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Tahsin Hasoğlu’ndan İZKİTAP’ta kahkaha dolu gece
Haberler / Kültür - Sanat
20 Ekim 2025 Pazartesi 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kariyerine sosyal medya platformlarında paylaştığı skeçlerle başlayıp kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Tahsin Hasoğlu, BKM Mutfak çatısı altında yaptığı tek kişilik gösterisiyle İZKİTAP kapsamında sahne aldı.

İzmir Sanat’ta seyirciyle buluşan Hasoğlu, İzmir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gösterisinde, kadın-erkek ilişkilerinden aile dinamiklerine ve sinemadaki oyunculuk deneyimine kadar birçok konuyu esprili bir dille anlatan Hasoğlu, sahnedeki enerjisiyle izleyicilerin beğenisini topladı.

Hasoğlu’nun, gösteriye gelirken fuarı gezerek ziyaretçilerle yaşadığı diyalogları ve “Bizans Oyunları” filmindeki rolü gibi kişisel deneyimlerini mizahi bir dille anlatması büyük ilgiyle karşılandı.

İZKİTAP 2025, 26 Ekim’e kadar yayınevlerini, sahafları ve edebiyat dünyasının birbirinden değerli isimlerini İzmirli kitapseverlerle buluşturmaya devam edecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası