Ege Postası
Geri

Taksi durağında kavga: 1 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde müşteri olarak geldiği durakta çıkan kavgada, 2 taksici tarafından darbedilen M.K.K. (61), yaralandı. Kavga güvenlik kamerasına yansırken, taksi şoförler İ.D. ile D.K. gözaltına alındı.
Taksi durağında kavga: 1 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
9 Haziran 2024 Pazar 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, 8 Haziran'da saat 02.00 sıralarında Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki taksi durağında meydana geldi. İddiaya göre; durağa gelen MKK, taksicilere sıranın kimde olduğunu sordu. Duraktakilerin farklı taksileri göstermesi üzerine MKK, tepki gösterdi. MKK ile taksi şoförleri İ.D. ile DK arasında tartışma çıktı. Tartışma uzayarak, kavgaya dönüştü. Taksi şoförleri tarafından darp edilen MKK, yaralandı. Hastaneye kaldırılan MKK'nın kolundaki kırık alçıya alınıp, baş kısmında yaraya ise Dikiş atıldığı belirtildi. Darp raporu alan MKK, şikayetçi oldu.

'KÜFRETTİ' İDDİASI

Şikayetin ardından harekete geçen polis, İ.D. ile DK'yı gözaltına aldı. Her iki taksi şoförü de polisteki ifadelerinde, MKK'nin ayrılmakta olduğunu ve kendilerine küfrettiğini için tartışmanın yaşandığını söyledi. 2 taksi şoförünün polisteki işlemlerinin olduğu bildirildi. Öte yandan kavga, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası