Ege Postası
Geri

Taksicilere gasp tuzağı

İstanbul’da bindiği taksicileri silah tehdidiyle gasp ettiği öne sürülen Celil B.K. (32) yakalandı. Bir yaya gaspına da karıştığı belirlenen şüphelinin taksicileri, “Kız kardeşime sarkıntılık ediyorsun.” iddiasıyla gasp ettiği...
Taksicilere gasp tuzağı
Haberler / Güncel
4 Mayıs 2013 Cumartesi 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul’da bindiği taksicileri silah tehdidiyle gasp ettiği öne sürülen Celil B.K. (32) yakalandı. Bir yaya gaspına da karıştığı belirlenen şüphelinin taksicileri, “Kız kardeşime sarkıntılık ediyorsun.” iddiasıyla gasp ettiği öğrenildi.

Polise müracaat eden taksiciler, müşteri gibi binen bir kişinin kendilerine silah çekip, “Kız kardeşime sarkıntılık ediyorsun” iddiasında bulunarak gasp edildikleri şikayetinde bulundu. Şişli, Kağıthane ve Sarıyer bölgelerindeki 4 taksicinin benzer yöntemle 3 bin 500 lirasının gasp edildiği ihbarı üzerine harekete geçen polis, kimliği belirlenen Celil B.K.’yı Sarıyer’de gözaltına aldı. Uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından polise geliş kaydı bulunduğu belirtilen şüphelinin bir yayadan da 600 lira gasp ettiği belirlendi.

Emniyette susma hakkını kullanıp ifade vermediği öğrenilen Celil B.K. işlemlerinin ardından sevk edildiği Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası