Ege Postası
Geri

Taksiciyi gasp eden vicdansızlar yakalandı

Ankara'da iki taksiciyi silahla yaralayıp araç ve cüzdanlarını gasbeden ve aracı ateşe veren 2 şüpheli vicdansız gözaltına alındı.
Taksiciyi gasp eden vicdansızlar yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
11 Temmuz 2022 Pazartesi 22:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, taksi şoförü E.Y. şehir merkezinden aldığı 2 yolcu tarafından Çankaya'nın Yakupabdal Mahallesi'nde bacağından ve göğsünden silahla yaralandı. Saldırganlar söför E.Y. vucuduna ve Kalbine 7 Bıcak darbesi ile yaradıktan sonra sokağa attılar. Yoldan geçen vatandaşın tesadüfen görmesi ve 112 acil servise bildirmesinin ardında olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldiği öğrenildi.

ŞÜHPELİLER HEMEN YAKALANDI

Şüpheliler, cüzdanını aldıkları taksi şoförünü yaralı halde yol kenarına bırakıp taksi ile olay yerinde kaçtı. Vatandaşların ihbarıyla hastaneye kaldırılan şoförün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Başka bir taksiciyi daha silahla yaralayıp cüzdanını çalan şüphelilerden B.M. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Birden fazla suç kaydı bulunan ve taksicileri yaraladığını itiraf eden B.M. yanında B.Y'nin de bulunduğunu söyledi.

B.Y. jandarma ve emniyetin çalışmasıyla gözaltına alındı.

üphelilerin kolluktaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. E.Y'ye ait ticari taksi, Karapürçek Mahallesi'nde yanmış halde bulundu.

TAHSİCİLERDEN YARALI ARKADAŞLARINA TAM DESTEK

Öte yandan olayı düyan Ankaralı taksiciler E.Y’nin olduğu hastanesinin önüne gelerek toplandığı ve yaşananlara tepki göster öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası