Ege Postası
Geri

Taksiciyi öldüren şüpheli yakalandı

İZMİR Konak'ta eşiyle bir süre birlikte olduğunu öne sürdüğü taksi şoförü, 46 yaşındaki Sedat Ceylan'ı bıçaklayarak öldüren 32 yaşındaki Tuncay Çavlan, saklandığı annesinin evinde yakalandı.
Taksiciyi öldüren şüpheli yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
7 Eylül 2014 Pazar 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Halil Rıfat Paşa Caddesi Konak Meydanı yanında dün gece yarısı müşteri bekleyen 35 T 7070 plakalı taksinin şoförü Sedat Ceylan uğradığı bıçaklı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Polis, cinayeti aydınlatmak ve faili yakalamak için soruşturma yaparken kısa sürede sonuca ulaştı. Polis, Ceylan'ı bıçaklayarak öldüren kişinin bir süre birlikte olduğu ve daha sonra ayrıldığı öne sürülen kadının eşi Tuncay Çavlan olduğunu belirledi. Cinayet Büro dedektifleri Çavlan'ın Konak İlçesi Tepecik Mahallesi'ndeki annesinin evinde saklandığını tespit etti. Cinayet Büro Ekipleri, Tuncay Çavlan'ı evde yakalayarak gözaltına aldı. Çavlan, sağlık raporun için Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde işlemleri tamamlandıktan sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Tuncay Çavlan verdiği ilk ifadede de, "Sedat Ceylan beni ve eşimi rahatsız ediyordu. Olay günü karşılaştık. Tartıştık. Öldürmek istemedim. Ama bir anda oldu" dedi. Tuncay Çavlan ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası