Ege Postası
Geri

Talihsiz ölüm sonrası o tesis ruhsatsız çıktı!

İzmir'de geçtiğimiz gün meydana gelen talihsiz ölüm sonrası, işçinin çalıştığı tesisin ruhsatsız olduğu ve bakanlıktan gerekli izinleri almadığı ortaya çıktı.
Talihsiz ölüm sonrası o tesis ruhsatsız çıktı!
Haberler / 3. Sayfa
27 Ağustos 2021 Cuma 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI - İzmir Kemalpaşa Halilbeyli’de bulunan EVB Biyogaz Enerji Santrali’nde geçtiğimiz gün gece vardiyasındaki 41 yaşındaki Hidayet Şahin, dengesini kaybederek 3 metre derinliğindeki sıvı gübre dolu havuza düşerek feci şekilde hayatını kaybetmişt. Olayın ardından Şahin'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından havuzda çıkarılaraka morga kaldırıldı.



Şahin'in cansız bedeni havuzdan çıkartırılırken can yakan görüntüler ortaya çıktı ve tesis  sorumlulurı E.S. ve H.Y.T. ile iş güvenliği uzmanı O.T. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

 
RUHSATSIZ ÇIKTI!
Öte yandan İşçi ölümüyle gündeme gelen EVB Biyogaz Enerji Santrali’nin aynı zamanda üretim yapması için gerekli olan ruhsatın bulunmadığı ve geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından cezai işlem yapıldığı öğrenildi. 
Ayrıca EVB Biyogaz Enerji Santrali’nin, Kemalpaşa’da üretim yapabilmesi için Tarım İl Müdürlüğü’nden de gerekli izinleri almadığı öğrenilirken söz konusu şirketin orada üretim yapması çevre sakinlerinin de tepkilerine neden oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası