Ege Postası
Geri

Tamaylıgil kime 'dönek' dedi'

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil CHP İktidarına ömür biçen Numan Kurtulmuş’la ilgili olarak ; Döneklerin, partisini yarıyolda bırakanların ortak özelliğinin CHP’ye sataşmak olduğunu belirterek, düne kadar Erdoğan ve AKP’yi yerden yere vuran Numan Kurtulmuş’un da CHP’ye sataşarak, geçmişte AKP ile ilgili olarak söylediklerinin ağır yükünden kurtulmaya çalıştığını söyledi.
Tamaylıgil kime 'dönek' dedi'
Haberler / Politika
8 Aralık 2012 Cumartesi 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA- CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’in hedefinde AK Parti’ye geçen Numan Kurtulmuş vardı. Tamaylıgil “Düne kadar AKP’nin ekonomi politikalarını ve Genel Başkanı Erdoğan’ı yerden yere vuran, ‘AKP’de alın teri karşılığı yok, üretim yok ama fakir sofralarından oy toplayan bu partide, şimdi halka tepeden bakmak var’ diyen, bununla da hızını alamayıp çok partili gibi görünen Meclis’te aslında tek parti anlayışının egemen olduğunu belirterek Başbakan Erdoğan’ın bam teline basan “Has” politikacı, AKP Genel Başkan Yardımcısı olunca bu sözlerini unuttu, şuurunu kaybetmiş gibi konuşmaya başladı

Siyaset sahnesinde şuurunu kaybedenlerin akıl ve izan kaybına da uğradıkları bilinen bir gerçektir. İşte bu “Has” politikacı da akıl ve izan kaybının yanı sıra, şuur kaybını da gözlerden gizlemek için tüm döneklerin başvurduğu yola başvurdu.

Partisini, arkadaşlarını yarı yolda bırakan ve AKP’de koltuk için tükürdüğün yalayan Kurtulmuş, CHP’ye sataşarak AKP ve Başbakan Erdoğan ile ilgili olarak geçmişte söylediklerinin ağır yükünden kurtulmaya çalışıyor.

Ama şunu çok iyi bilsin ki, AKP ve Başbakan ile ilgili sözlerinin ağır yükü altında ezildiği için eski söylemini unutturma, bu sözlerin ağır yükünden kurtulmaya çalışan “Has” AKP Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş’un CHP ile ilgili sözleri, CHP iktidarına ömür biçmesi, ciddiye alınacak bir söylem değildir.

CHP’ye sataşması olsa olsa Kurtulmuş’un gittiği yere kendisini daha çok yakıştırma veya başka bir koltuğa geçme manevrası olabilir.

Ha bu manevra tutmazsa ne olu? Ne olacak, ya başka bir partiye yelken açılır, ya da günün birinde yazdıkları dosyalanıp önüne konulur ve hesap sorulur” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası