Ege Postası
Geri

Tamirci müşteri otomobiliyle 6 takla attı

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir oto tamircisi müşterisinin otomobiliyle arkadaşlarını gezdirirken 6 takla attı. Araç kameralarının kaydettiği kaza 4 Ağustos’ta başkent Kiev’in Stetsenko Caddesi’nde meydan geldi. Olayın görgü tanıkları...
Tamirci müşteri otomobiliyle 6 takla attı
Haberler / Dünya
10 Ağustos 2013 Cumartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bir oto tamircisi müşterisinin otomobiliyle arkadaşlarını gezdirirken 6 takla attı.

Araç kameralarının kaydettiği kaza 4 Ağustos’ta başkent Kiev’in Stetsenko Caddesi’nde meydan geldi. Olayın görgü tanıkları yaptıkları açıklamada Chevrolet Lacetti marka araçta ikisi kadın 4 kişinin bulunduğunu, şahısların ağır yaralandığını bildirdi.

Kazada en ağır yaralanan kişinin ise emniyet kemerini takmadığı için araçtan dışarı fırlayan bir kadın olduğu bildirildi.

Alkollü olduğu tespit edilen şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaldırım taşlarına çarparak takla attığı belirlendi.

Olay yerine gelen araç sahibi ise şaşkınlık içerisinde sadece küçük bir yerin boyanması için arabasını oto kaportaya bıraktığını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası