Ege Postası
Geri

Tan Sağtürk'ün yeni görevi belli oldu!

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevinden alınan Tan Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un danışmanı oldu. Haberi Bakan Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
Tan Sağtürk'ün yeni görevi belli oldu!
Haberler / Güncel
17 Ocak 2026 Cumartesi 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de atama ve görevden alma kararlarında en dikkat çekici isimlerden biri Tan Sağtürk oldu.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü görevinden alındığı duyurulan Sağtürk'ün, yeni görevi yeri de belli oldu.

BAKAN ERSOY'UN DANIŞMANI OLDU

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sağtürk'ün danışmanı olduğunu belirterek, şu paylaşımı yaptı:

"Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğümüzde önemli çalışmalara imza atan Sayın Tan Sağtürk’e bugüne kadar verdiği kıymetli emekler için gönülden teşekkür ediyorum. Bilgi ve tecrübesinden, Bakanlığımız bünyesinde yürüttüğümüz çalışmalarda bundan sonra da istifade etmeye devam edeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM RESMİ REKLAM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası