Ege Postası
Geri

Tanklar Kobani sınırına konuşlandırıldı

Suriye'ye askeri müdahale senaryoları giderek daha yüksek sesle konuşulurken, bugünkü kritik MGK toplantısının hemen öncesinde sınırdaki askeri hareketlilik dikkat çekiyor. TSK, Kobani sınırına da tank takviyesi yaptı
Tanklar Kobani sınırına konuşlandırıldı
Haberler / Genel
29 Haziran 2015 Pazartesi 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye 'nin, Suriye'nin sınıra yakın bazı bölgelerine askeri olarak müdahale etmesi tartışmaları sürerken ilginç bir gelişme yaşandı ve TSK, Suriye'nin Kobani sınırına tank takviyesi yaptı.
Türkiye sınırında IŞİD ile YPG arasında aylardır devam eden çatışmaların geçtiğimiz günlerde son bulmasıyla bölgede sessizlik hakim olurken, Türkiye tarafında askeri hareketlilik başladı. Tüm sınır hattı boyunca güvenlik tedbirleri arttırılırken, Türk jetleri de kırmızı alarm durumuna geçti.
Milli Güvenlik Kurulu'nun, bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantısı öncesinde askeri araçların sınıra takviye olarak gitmesi ise dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası