Ege Postası
Geri

Tarihi Çarşı'nın ayıplı taşları

İzmir'de Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı cazibe haline getirmek için yüzlerce toplantıda onlarca proje geliştirildi. Kimi hayata geçirildi kimi rafta tozlandı.
Tarihi Çarşı'nın ayıplı taşları
Haberler / İzmir
26 Temmuz 2016 Salı 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Günümüzde alışveriş internet ortamından da yapılsa Kemeraltı, her şeyi bulabileceğiniz küçük ve ucuz dükkanları, açık hava kahvelerinden yayılan kahve kokusu ve mesleklerini öldürmemeye direnen zanaatkarlarıyla yine birçok insanın tercih nedeni. Ancak yürümeyi engelleyen işporta tezgahları ve ısrarlarını neredeyse müşteriyi kolundan tutup içeri çekecek noktaya getiren hanutçuları çarşının 'tarihi' kimliğine zarar verirken bunlara bir de altyapı eksikliği eklendi.

Kemeraltı'nın sokaklarında yürürken ayağınız yerinden kalkmış bir mazgala da takılabilir, taşları çıkarılmış bir çukura da düşebilir. Etrafa atılmış çöpler, yerinden çıkmış tamir bekleyen demir mazgallar ve taşlar hem esnafın hem de müşterinin can güvenliğini tehdit ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası