Ege Postası
Geri

Tarihi su kemerinde intihar girişimi

İzmir'in Buca İlçesi'nde, 33 yaşındaki G.A., Kızılçullu Kavşağı'ndaki tarihi su kemerine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Ailevi sorunları olduğu belirtilen alkolllü G.A., polisin yaklaşık bir saatlik ikna çabaları sonrası çıktığı yerden indi.
Tarihi su kemerinde intihar girişimi
Haberler / 3. Sayfa
17 Aralık 2012 Pazartesi 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Bugün saat 01.30 sıralarında, Buca İlçesi girişinde, Kızılçullu Kavşağı'ndaki tarihi su kemerlerinin üzerinde bir kişinin olduğunu görenler, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekiplerinden de yardım istedi. Polisler, ailevi sorunları bulunduğu öğrenilen ve alkol aldığı belirtilen G.A.'ya telefonla ulaşıp, ikna etmeye çalıştı. Bu sırada ifaiye ekipleri de her ihtimale karşı kemerin altına hava yastığını şişirerek önlem aldı. G.A., ailesiyle yaptığı uzun telefon görüşmeleri ve polisin çabaları sonucu ikna edilerek su kemerinden aşağıya indirildi. G.A. ifadesi alınmak üzere Şirinyer Polis Merkezi'ne götürüldü. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası