Ege Postası
Geri

Tarım ve Orman İl Müdürü Özen'den Anneler Günü ziyaretleri

Tarım ve Orman İzmir İl Müdürü Mustafa Özen, Kızılay Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut ile İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan iki anneyi ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.
Tarım ve Orman İl Müdürü Özen'den Anneler Günü ziyaretleri
Haberler / Güncel
9 Mayıs 2021 Pazar 17:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Özen ve Kurkut, Bornova'nın Karaçam Mahallesi'nde engelli oğluyla yaşayan 104 yaşındaki Gülsüm Doğrudil ve kızıyla yaşayan 62 yaşındaki Fatma Demirtaş'ı ziyaret etti.

Gülsüm Doğrudil ve Fatma Demirtaş'a hediyelerini veren Özen, Doğrudil'in oğluyla bir yaşam mücadelesi içinde olduğunu kaydederek, "Kızılay Bornova Şube Başkanımız Sayın Cemil Kurkut'la birlikte bu mücadeleyi ve şartlarını yakinen görmüş olduk. Sayın Başkanımız yaşam koşullarının daha iyi bir noktaya getirilmesi noktasında eksiklerini ve isteklerini ekibiyle birlikte not aldı ve kendisine söz verdi. Bizler de elimizden geleni yapacağız ve bu annelerimizin daha iyi şartlarda yaşamasını sağlayacağız." ifadelerini kullandı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası