Ege Postası
Geri

Tarsus İdman Yurdu 2 oyuncuyla daha anlaştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Gazi Osmanpaşaspor’dan Ramazan Karaca ve Turgutluspor’dan Ömer Kaplan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, transfer çalışmalarını aralıksız...
Tarsus İdman Yurdu 2 oyuncuyla daha anlaştı
Haberler / Spor
19 Temmuz 2013 Cuma 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Gazi Osmanpaşaspor’dan Ramazan Karaca ve Turgutluspor’dan Ömer Kaplan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek her iki oyuncunun da takıma faydalı olacağını söyledi. Özellikle iç transferde birçok oyuncu ile yeniden anlaşmaya vardıklarına vurgu yapan Başkan İsmail Akdağcık, “Yüksek ücret isteyen bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırdık. Çünkü bütçemiz, onların istediği rakamları ödememize uygun değil. Uzun zamandan bu yana ilk defa erkenden transferlerimizi yapmış bulunmaktayız. Şu an yüzde 80 oranında transferlerimizi tamamladık.” dedi.

Tarsus İdman Yurdu şimdiye kadar iç transferde; Ümit Can Batman, Cevher Toktaş, Halil Cihan Ünal, Şenol Erol, Ergun Cengiz, Turan Kuş, Muhittin Tekin, Okan Karabulut, İzzet Yağız, Oğuz Kamil İnağ, Harun Ufuk Söylemez, Fuat Erarslan, Serkan Güney ile yeniden anlaşma sağladı. Dış transferde ise Manavgat Evrensekispor’dan Ali Temur, Ankara Keçiörengücü’lü Koray Kurt, Gazi Osmanpaşaspor’dan Ramazan Karaca ve Turgutluspor’dan Ömer Kaplan ile ikişer yıllık sözleşme imzalandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası