Ege Postası
Geri

Tarsus’ta bıçakla gasp yapan bir kişi tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir çok hırsızlık olayına karışan ve en son olarak bıçakla bir kişiyi gasp ederek 365 TL’sini çalan şahıs tutuklandı.    Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekipleri durumundan şüphelenip, durdurdukları...
Tarsus’ta bıçakla gasp yapan bir kişi tutuklandı
Haberler / Güncel
10 Ağustos 2013 Cumartesi 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir çok hırsızlık olayına karışan ve en son olarak bıçakla bir kişiyi gasp ederek 365 TL’sini çalan şahıs tutuklandı.

    Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekipleri durumundan şüphelenip, durdurdukları H.H. (19) isimli şahsın GBT’sini sorguladı. Yapılan sorgulamada, şüphelinin adli makamlarca yakalama müzekkeresi ile arandığı tespit edildi. Yakalanan şahıs nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

    H.H. isimli şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Tarsus Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacı ile bu tür olayları gerçekleştiren ve haksız kazanç sağlayan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası