Ege Postası
Geri

Tartan :Roman kardeşlerimin bende ayrı bir yeri var

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Roman Kültürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle makamında bir araya geldi.
Tartan :Roman kardeşlerimin bende ayrı bir yeri var
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2013 Perşembe 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  İzmir’in yanı sıra Türkiye genelinde de Roman kültürü ve geleneğini başlatan, bu hedefi dernekleşmeye kadar götüren 10 kurucu başkan ve yönetici çalışmaları boyunca destek gördükleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Tartan'ın ziyaretine; kurucu Başkan olan Yakup Çardak, Roman Kültürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Reşat Gülşen, yöneticiler; Kamuran Dinçpehlivan, Dalip Tokmak, Engin Şengüler, Eşref Kalkan, Zafer Sülükçüler, Yaşar Arıcan,Tufan Şengül ve Cumhur Yenişir katıldlı.

Destek Başkan Tartan ile başladı
Başkan Tartan ile görüşmelerini yapan Roman Kültürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri yeni projelerini de sundu. Konak sınırları içerisinde hem spor olanağı hem de kurs eğitimleri alınabilecek çok amaçlı bir bina düşündüklerini dile getiren romanlar, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın olumlu yaklaşımı üzerine harekete geçtiler. Tartan'ın yetkililere verdiği talimatla güç kazanarak yola çıkan romanlar görüşmeden mutlu ayrıldı.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise "Önemli olan siyasette belli bir yere geldikten sonra bu varlığını halk için sürdürebilmektir. Roman kardeşlerim bugüne kadar ne istedilerse hep destekçileri oldum. Onların her zaman yanındayım. Bu süreç hep böyle devam edecek. Onların yaşama geçirmeyi planladığı müzik akademisinin temellerini attık, yaşama geçirmek için çalışıyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası