Ege Postası
Geri

Taşer'den aynı günde iki ilçe bir nikah

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, Buca ve Gaziemir’de vatandaşla bir araya gelerek seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Taşer, rakiplerini eleştirerek, “Bilgisayarda proje çizmek kolay, asıl iş projeleri bitirmek” diye konuştu.
Taşer'den aynı günde iki ilçe bir nikah
Haberler / Yerel Politika
24 Şubat 2014 Pazartesi 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Buca’da Evka ile Gaziemir’de Aktepe seçim bürolarının açılışını yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, her iki ilçenin de kentsel dönüşüm adı altında talan edildiğini söyledi. Taşer, son dönemde yaşanan kuraklığı da hatırlatarak, vatandaşlardan su konusunda daha tutarlı olmalarını istedi. AKP ve CHP’li rakiplerini eleştiren Taşer, “Proje denince bunların aklına bilgisayar çizimleri geliyor. Bilgisayarda proje çizmek kolay. Asıl önemli olan söz verdiğiniz projeleri bitirebilmek. İktidar İzmir’den vergi toplamasını biliyor. Ancak hizmet yapmaya gelince, oy verirseniz yaparım diye tehdit ediyor. CHP’li Büyükşehir’in ise ondan kalır yanı yok. Mağdur edebiyatıyla belediyecilik yapılmaz. 11 senedir metroyu neden bitirmiyorsu? Bitirdiler evet ama oradaki esnafı bitirdiler. Biz projelerimizle halkın karşısındayız. Bornova-Üçyol metrosunu 3,5 senede bitirdik. Bir tane esnafı kendi çıkarımız için mağdur etmedik. Evka-4 Evka-5 EVka-6 Evka-7 projelerini tamamlayıp halkımızı ev sahibi yaptık. Ama kentsel dönüşüm yalanlarıyla rant sağlamadık” dedi.
 
“Siyaseti herkes yapabilmeli”
 
“Siyaset artık zenginlerin işi olmuş” diyen Taşer, şunları aktardı: “Benim en büyük amacım bu algıyı değiştirmek. Milletvekili olmak için, meclis üyesi olmak için zengin olmak mı gerekiyor. Bu işler de parayla döner olmuş. Biz bu durumu değiştireceğiz. Ben şoför Rıza’nın oğluyum. Onlar gibi milyonlarımız yok. Onlar gidi bakanlığımız, belediyemiz yok. Ama onurlu duruşumuz var. Bu ülkede herkes siyaset yapabilmeli. Esnafı da işçisi de bilgisi var ise siyasete girebilmeli. Ben bunu başarmak istiyorum.”
 
“Üretken belediyecilik”
 Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak İzmir’i çağdaş, yaşanılabilir ve sürdürebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak için göreve talip olduklarını belirten Taşer, “Üretken belediyecilik, bölücülüğe ve ayrımcılığa karşı geliştirilen önemli ve etkili bir belediyecilik anlayışı olarak, hep birlik ve beraberliğimizi güçlendiren hem de hizmette kalite, etkinlik ve sürekliliği sağlayan bir yerel yönetim anlayışıdır. Biz daima bu anlayışla halkın yanında olacağız. Onlar gibi rantın peşinde olmayacağız. Vizyonumuz; milli ve manevi değerleri koruyarak, tüm yerel yönetimlere model olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koymaktır. Ne AKP’nin ne de CHP’nin belediyecilik konusunda vizyonu yoktur. Hangi projeyi sadece İzmirliyi düşünerek yaptılar. Amaçları hep talan daima yalan olmuştur” şeklinde konuştu.
 
Taşer, nikah şahidi oldu
 Taşer, Buca ve Gaziemir programlarının ardından Balçova Termal Otel’de gerçekleştirilen düğünde nikah şahitliği yaparak günü tamamladı.
Barçakçı ve Yüce Ailelerinin düğün törenine katılan Taşer, Deniz ve Yakup çiftinin nikah şahidi oldu. Nikahın ardından aile cüzdanını geline uzatarak çifte mutluluklar diledi. Taşer, “Bundan sonraki hayatınızın mutlu ve hayırlı olmasını diliyorum. Normalde bizim toplumumuzda evin reisi erkektir ama yuvayı da dişi kuş yapar. O yüzden aile cüzdanını gelin kızımıza veriyorum. Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası