Ege Postası
Geri

Tataroğlu, İzmir'de kadın olmayı anlatacak

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şubesi tarafından düzenlenen "Türkiye'de ve İzmir'de Kadın Olmak" konulu panele CHP Parti Meclisi Üyesi akademisyen Elfin Tataroğlu ve İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan konuşmacı olarak katılacak.
Tataroğlu, İzmir'de kadın olmayı anlatacak
Haberler / İzmir
3 Mart 2015 Salı 18:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şubesi tarafından  "Türkiye'de ve İzmir'de Kadın Olmak" konulu panel düzenlendi.

Panel duyurusunda Nazım Hikmet'in "O benim kollarım, bacaklarım. Yavrum, annem karım, kızkardeşim, hayat arkadaşımdır" dizeleri kullanıldı. Panele, CHP Parti Meclisi Üyesi akademisyen Elfin Tataroğlu ve İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan konuşmacı olarak katılacak.

Buca Belediyesi evsahipliğinde düzenlenen panel 8 Mart Pazar günü saat 14:00'da Buca Belediyesi yarı olimpik yüzme havuzu konferans salonunda gerçekleşecek. Türkiye'de ve İzmir'de kadının konuşulacağı panele tüm vatandaşlar davetli. 


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası