Ege Postası
Geri

Tavuk çiftliğinde cinayet

İzmir’in Tire ilçesine bağlı Karateke Köyü’nde meydana gelen olayda 1 kişi başından vurularak öldürüldü. Katil zanlısını kan çekti
Tavuk çiftliğinde cinayet
Haberler / 3. Sayfa
20 Haziran 2016 Pazartesi 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, bu sabah saat 07:30 sıralarında Taştepe Mevkii’nde bulunan bir tavuk çiftliğinde meydana geldi. Yaşanan olayda 45 yaşındaki Kadir Muhammed Simavi isimli Suriye uyruklu bir kişi başından vurularak öldürüldü. 

İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti: Eşi ve iki çocuğuyla birlikte Suriye’de yaşanan iç savaştan kaçıp Tire’deki bir tavuk çiftliğine yerleşerek çalışmaya başlayan Kadir Muhammed Simavi, Simavi, aynı tavuk çiftliğinde çalışan işçilerden 32 yaşındaki arkadaşı Harun K. ile bu sabah belirlenemeyen bir sebepten tartışmaya girdi. Tartışmanın şiddetlenmesiyle birlikte iddiaya göre kurusıkıdan bozma ruhsatsız tabancasına davranan Harun K., Simavi ile boğuşmaya başladı. Boğuşma esnasında Harun K.’nın elindeki tabanca ateş aldı. Patlayan silahtan çıkan mermi Muhammed Simavi’nin başına isabet etti. Yere yığılan Simavi olay yerinde hayatını kaybederken, cinayetin zanlısı kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, cinayetin işlendiği saatlerde tavuk çiftliği yakınlarında dağ kekiği toplayan kişilerin ihbarı üzerine olay yerine gitti. Olay yerinde kapsamlı bir inceleme başlatan Jandarma, cinayet zanlısını yakalamak için eşine az rastlanan bir taktik uyguladı.

KATİL ZANLISI OLAY MAHALLİNE GERİ DÖNDÜ
Tire’de yaşanan olay, ‘Katil olay yerine mutlaka geri döner’ teorisinin gerçek olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi. Maktul, yapılan incelemelerin ardından olay mahallinden kaldırıldı. Jandarma da incelemelerini tamamladıktan sonra çiftlikte gizli bir ekip bıraktı ve olay yerinden ayrıldı. Yakınlarda bir yerlerden olay yerini gözetlediği düşünülen katil zanlısı, jandarma araçlarının uzaklaşmasını fırsat bilerek olay yerine geri döndü. Olay yerinde bulunan gizli ekip, geri dönen katil zanlısını kıskıvrak yakaladı. Cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak gözaltına alınan Harun K.’nın duyma engelli olduğu ve ifadesinin özel tercüman aracılığıyla alınacağı öğrenildi. Öte yandan hayatını kaybeden Simavi’nin cenazesi de otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morg’una kaldırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası