Ege Postası
Geri

Tayland polisi, bir eve baskında 14 aslan ele geçirdi

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir eve baskın düzenleyen polis, bahçede kafeslerde yüzlerce vahşi hayvan buldu. Hayvanlar arasında Afrika'ya ait 14 albino aslan da bulunuyor.Tayland polisi, Montri Boonphonon (41) adlı bir kişinin olayla ilgili...
Tayland polisi, bir eve baskında 14 aslan ele geçirdi
Haberler / Dünya
11 Haziran 2013 Salı 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir eve baskın düzenleyen polis, bahçede kafeslerde yüzlerce vahşi hayvan buldu. Hayvanlar arasında Afrika'ya ait 14 albino aslan da bulunuyor.

Tayland polisi, Montri Boonphonon (41) adlı bir kişinin olayla ilgili olarak mahkemeye sevk edildiğini bildirdi. Boonphonon ise polis ekiplerine elinde hayvanların izin belgelerinin olduğunu iddia etti.

Evrakların yetersizliğinden hayvanlara el konuldu. Polisin el koyduğu hayvanlar Tayland'daki Doğal Parklar ve Yaban Hayvanları Koruma kurumu yetkililerine verilecek.

Olay ise komşuların evden gelen hayvan seslerini polise şikayet etmesi sonucu ortaya çıktı.

Hayvanlar arasında, Afrika'ya ait 14 albino aslan, çok sayıda kara kaplumbağası, yüzlerce kuş, tavus kuşu, maymun, sincabı andıran bir hayvan turu olan mirket, Tayland'da yaşayan diğer başka türler bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası