Ege Postası
Geri

Tayvan'da ayakkabı kutularına gizlenmiş ketamin ele geçirildi

Tayvan Havaalanı'nda Hong Kong'dan ithal edilen ayakkabı kutuları içine gizlenmiş 200 kilogram uyuşturucu maddesi ketamin ele geçirildi. Yaklaşık 100 ayakkabı kutusuna gizlenmiş olarak bulunan uyuşturucunun, X-Ray cihazında fark edildiği belirtildi.Uyuşturucunun...
Tayvan'da ayakkabı kutularına gizlenmiş ketamin ele geçirildi
Haberler / Dünya
25 Aralık 2013 Çarşamba 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tayvan Havaalanı'nda Hong Kong'dan ithal edilen ayakkabı kutuları içine gizlenmiş 200 kilogram uyuşturucu maddesi ketamin ele geçirildi. Yaklaşık 100 ayakkabı kutusuna gizlenmiş olarak bulunan uyuşturucunun, X-Ray cihazında fark edildiği belirtildi.

Uyuşturucunun bugüne kadar bir seferde ele geçirilen en fazla miktar olduğunu dile getiren yetkililer, piyasa değerini yaklaşık 500 milyon Tayvan Doları (16,5 milyon USD) olarak bildirdi.

Sıvı, beyaz, toz, ya da hap halinde bulunabilen ketamin, günümüzde hayvan ve insan ameliyatlarında anestetik olarak kullanılıyor. Sokak dilinde köpek eroini, özel K, vitamin K olarak da bilinen madde, sıklıkla ecstasy ile karıştırılarak satılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası