Ege Postası
Geri

Tecavüz davasında sanat yönetmeni Sur'a 10 yıl hapis

Sanat yönetmeni Hakan Sur, üniversite öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl hapse mahkum edildi.
Tecavüz davasında sanat yönetmeni Sur'a 10 yıl hapis
Haberler / 3. Sayfa
23 Mayıs 2018 Çarşamba 06:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Üniversite öğrencisi 26 yaşındaki H.B.G’ye, cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan sanat yönetmeni Hakan Sur’a iyi hal indirimi yapılarak 10 yıl hapis cezası verildi. Sur, geçen yıl Beşiktaş’ta bir mekânda bir süre sohbet ettikten sonra evine davet ettiği H.B.G.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanmış, yaklaşık 4 ayın ardından serbest bırakılmıştı. Suçlamaları reddeden sanık, ilişkide rıza olduğunu savunmuştu. Müşteki H.B.G.’nin avukatı Eren Keskin, “Müvekkilimin aldığı rapor İstanbul Adli Tıp Anabilim Dalı Merkezi tarafından, konusunda uzman hekimlerce hazırlanmıştır. Müvekkilin elbisesinde de sanığın DNA’ sı bulunmuştur” dedi. Savcı ise esas hakkındaki görüşünde sanığın beraatını talep etti.

Son sözü sorulan Sanık Sur, “İftira atılması, tecavüz edilmesi kadar ağır bir suç teşkil eder” dedi. Mahkeme heyeti ise sanığın duruşmadaki tutum ve davranışlarından dolayı iyi hal indirimi yaparak 12 yıl olan hapis cezasını 10 yıla indirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası