Ege Postası
Geri

Tecavüz zanlısının evinde Kocaeli'nden kaçan bir kız daha bulundu

Mersin'de bir aydır kayıp olan 16 yaşındaki kız çocuğuna kayalıklarda tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan şüphelinin evinde Kocaeli'nden kaçan bir kız çocuğu daha bulundu.Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak...
Tecavüz zanlısının evinde Kocaeli'nden kaçan bir kız daha bulundu
Haberler / Güncel
28 Eylül 2013 Cumartesi 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin'de bir aydır kayıp olan 16 yaşındaki kız çocuğuna kayalıklarda tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan şüphelinin evinde Kocaeli'nden kaçan bir kız çocuğu daha bulundu.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Mersin'de bir aydır kayıp olarak aranan 16 yaşındaki M.B. adlı kız çocuğunun tecavüze uğradığı iddiasıyla polise başvurmasıyla ilgili çalışma başlattı. Polis, arkadaşlık kurma bahanesiyle kandırdığı M.B.'ye deniz kenarındaki kayalıkların üzerinde tecavüz ettiği iddia edilen şüphelinin 23 yaşındaki Ü.A. olduğunu belirledi. Araştırma yapan ekipler, başka suçlardan da arandığı için Ü.A.'nın evine gitmediğini tespit ederek pusu kurdu. Yapılan takip sonucu Ü.A. evine yakın bir yerde yakalandı. Ü.A., 'Cinsel istismar' ve 'Yağma' suçlaması iddiasıyla sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlının kaldığı yerde Kocaeli'nde kayıp olarak aranan 16 yaşında T.T. adlı bir kız çocuğu daha bulundu. T.T.'nin ailesine teslim edileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası