Ege Postası
Geri

Tek delegeliğe üç aday

CHP delege seçimlerinde 4. haftada en ilginç sandık Karabağlar'ın Cennetçeşme Mahallesi'nde kuruldu.Yapılan seçimde Bülent Çağlı ve Dönem Pasdemir yarıştı. Yarışı Dönem Pasdemir kazanarak delege olmayı başardı. Tek delegeliğe üç aday
Tek delegeliğe üç aday
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2017 Cumartesi 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI – CHP Karabağlar İlçesi Cennetçeşme Mahallesi'nde partinin 1 delegenin çıkacağı sandığına üç isim aday oldu. Seçime dakikalar kala, eski muhtar Dağıstan Okulmuş çekildi. İki adayın yarıştığı mahallede üye sayısı ise 61. Tüm üyelerin oy kullanması halinde eşitliği bir tek oyun bozabileceği sandık başında, heyecanlı bir hava hakim yaşandı.

Adayların parti profillerinin yüksek olduğunu belirten mahalle sakinleri sandıkta yarışan, eski mahalle muhtarı Dağıstan Okulmuş son anda çekildi. Bülent Çağlı ve Dönem Pasdemir yarıştı. 

KADIN ADAY ÇALIŞTI

Daha önce partide ilçe yönetim kurulu üyeliği yapan tek kadın aday Dönem Pasdemir'in de mahallede yoğun çalışma yaptığı ve üyelerle görüştüğü ifade edildi. Tek delegenin çıkacağı mahallede sandıktan bayan aday Dönem Pasdemir 27 oy alarak kazandı.   

Dönem Pasdemir                                                               Dağıstan Okulmuş

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası