Ege Postası
Geri

Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi Bölgesi 4 yıl sonra kurulacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi Bölgesi'nin (TOSAB) 4 yıl sonra faaliyete başlayacağını belirtti.        Recep Altepe, TOSAB Müteşebbis Heyeti'nin...
Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi Bölgesi 4 yıl sonra kurulacak
Haberler / Ekonomi
22 Ağustos 2013 Perşembe 17:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi Bölgesi'nin (TOSAB) 4 yıl sonra faaliyete başlayacağını belirtti.

        Recep Altepe, TOSAB Müteşebbis Heyeti'nin toplantısına katılarak, çevreci sanayi oluşumuna destek verdi. Botanik Park Beceren Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda, Bursa ile ilgili hedeflerinden bahseden Başkan Altepe, "Sanayi kenti Bursa’nın her alanda gelişip kalkınması, gerçek anlamda bir kalite kenti olması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bursa’da bilgiyi ve teknolojiyi kullanan, çevre dostu sanayicilerin gelişmesi Bursa olarak ana hedefimiz." dedi.

         Tekstil boyahanelerinin Bursa için en önemli sanayi kuruluşlarının başında geldiğini vurgulayan Başkan Altepe, "Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi’nin disiplinli hale gelmesi için çalışmalarımızı sektör üyeleriyle sürdürüyoruz. Bölgedeki yer tahsisleri ve altyapı çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 205 hektar alanda İkizce Badırga Bölgesi’nde kurulacak tesis için devam eden altyapı ve boyahaneler için önemli olan suyun temin edilmesi gibi çalışmaların 2 yıl içinde tamamlanması, yol çalışmaları ve inşaatların da en geç 2 yılda bitmesiyle tekstil boyahaneleri organize sanayi bölgesinin 4 yıl sonra faaliyete başlaması hedefleniyor. Böylece arıtma tesisleriyle modern, çevre dostu bir alanda üretim yapan örnek bir sanayi kurulacak." diye konuştu.

        TOSAB Başkanı Erol Türkün ise "Bursa hepimizin kenti. Ekonomik büyüklüğünü tekstilde yakalamış bir kent, Bursa. Sanayinin bir araya taşınmasına elbirliğiyle destek veriyoruz." şeklinde konuştu.

        İşadamı Hüseyin Özdilek ise müteşebbisin hedefinin yatırım olduğunu ifade ederek, çalışmalarıyla ülkeye faydalı olmayı ve gelecek nesillere daha refah bir kent bırakmayı hedeflediklerini belirtti. Heyet üyesi iş adamları ve sanayiciler de oluşumun Bursa'ya ve Türkiye’ye büyük kazanç sağlayacağını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası