Ege Postası
Geri

Teleferik inşaatından düşen iki işçi hastanelik oldu (2)

Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yenilenen teleferik inşaatında çalışan 2 işçi hat çekmek için çıktıkları direkten düştü. Ağır yaralanan işçiler, hastaneye kaldırıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi...
Teleferik inşaatından düşen iki işçi hastanelik oldu (2)
Haberler / Güncel
6 Haziran 2013 Perşembe 18:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa ile Uludağ arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yenilenen teleferik inşaatında çalışan 2 işçi hat çekmek için çıktıkları direkten düştü. Ağır yaralanan işçiler, hastaneye kaldırıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen teleferik hattında çalışan 33 yaşındaki Hakkı Gümüşten ile 35 yaşındaki Adem Özdoğan yağmur ve rüzgar nedeniyle dengesini kaybederek aşağı düştü. Arazinin dik olması nedeniyle bir süre sürüklenen iki işçilerin yardımına arkadaşları koştu. Vücutlarının birçok yerinde kırık oluşan işçiler, jandarma arama ve kurtarma ekipleri ile sivil savunma ve AKUT görevlilerince kurtarıldı. Yaklaşık 150 metre taşıyarak Sarıalan'a çıkartılan yaralılar, 112 Acil Servis ambulansları ile hastaneye sevk edildi.

Yaralı Hakkı Gümüşten Çekirge Devlet Hastanesi’ne getirilirken, Adem Özdoğan ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası