Ege Postası
Geri

Tepecikliler buluştu

150 yıllık bir geçmişe sahip Tepecik semtinde doğup büyüyen, Türkiye'nin ve İzmir'in çeşitli bölgelerinde yaşamlarını sürdüren Tepecikliler Fuar göl gazinosunda dördüncü kez buluştu.
Tepecikliler buluştu
Haberler / İzmir
22 Ekim 2018 Pazartesi 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tepecik'te mali müşavir Atalay Dönmez'in yıllar önce girişimleriyle başlatılan ve bugün sosyal medyada 5 bin 636 kişilik üye sayısına ulaşan grup geçtiğimiz aylarda da Ege Orman Vakfı işbirliğinde Kınık'ta "Tepecikliler Ormanı" oluşturmuştu. 2015 yılından bu yana da geleneksel olarak Fuar göl gazinosunda biraraya gelen Tepecikliler önceki günkü buluşmada da yine doyasıya eğlendi.

Balkan bandosu ve Roman orkestrası eşliğinde oynayıp eski  günleri yadeden grup üyeleri hasret giderdi. Gecede katkıları nedeniyle adı milli amigo olarak bilinen Yaşar Tunçses, ile yazarlar Orhan Beşikçi ve Erol Şaşmaz'a teşekkür plaketi verildi. Grubun kurucusu ve yöneticisi Atalay Dönmez, Tepecikliler gecesine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle üyelere teşekkür ederek, "Buluşmalar sürecek. Ülkenin dört bir yanında yaşayan Tepecikliler hasret gidermeye devam edecek. Hedefimiz üye sayısını üçe, dörde katlamak" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası