Ege Postası
Geri

Terör örgütü üyesi, kaçak göçmenlerle birlikte yakalandı

Aydın- İzmir Otoyolunda, jandarmanın şüphe üzerine durdurarak arama yaptığı kamyonette 35 kaçak göçmen ile birlikte terör örgütü PKK/KCK üyeliğinden hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan V.B. (32), yakalandı.
Terör örgütü üyesi, kaçak göçmenlerle birlikte yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
2 Haziran 2025 Pazartesi 22:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Hıdırbeyli Otoyol Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, devriye görevi sırasında şüphe üzerine bir kamyoneti durdurarak arama yaptı. Kamyonette yapılan aramada 35 kaçak göçmen yakalandı. 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma', 'Askeri Yasak Bölgelere Girme' ve 'Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık' suçlarından aranma kaydı olan ve hakkında başka bir suçtan hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunduğu tespit edilen V.B. isimli firari hükümlü de ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. V.B., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Kaçak göçmenler ise işlemlerinin ardından Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası