Ege Postası
Geri

Terör suçundan aranan kişi çalışmak için geldiği ilçede yakalandı

Manisa'da, kamu malına terör amaçlı zarar vermek suçundan hakkında 6 yıl hapis cezası bulunan ve 8 aydır aranan bir kişi, mevsimlik tarım işlerinde çalışmak için geldiği Saruhanlı ilçesinde yakalandı. Beş yıl önce polis aracını taşladığı...
Terör suçundan aranan kişi çalışmak için geldiği ilçede yakalandı
Haberler / Güncel
29 Nisan 2013 Pazartesi 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa'da, kamu malına terör amaçlı zarar vermek suçundan hakkında 6 yıl hapis cezası bulunan ve 8 aydır aranan bir kişi, mevsimlik tarım işlerinde çalışmak için geldiği Saruhanlı ilçesinde yakalandı.

Beş yıl önce polis aracını taşladığı iddiasıyla tutuklandıktan, yargılandığı özel yetkili İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nce 6 yıl hapis cezasına çarptırılan S.K. (24), Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen genel asayiş uygulamasında yakalanarak gözaltına alındı. Cezaevine gönderilen zanlı hakkında daha önce terör örgütüne üye olmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet suçlarından işlem yapıldığı öğrenildi.

Saruhanlı Kaymakamlığı ise yaptığı açıklamada, mevsimlik işçi olarak ilçeye gelen vatandaşların kimlik bilgilerinin, arazi sahipleri ya da dayıbaşılar tarafından kısa süre içinde kolluk kuvvetlerine bildirilmesi konusunda uyardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası