Ege Postası
Geri

Timur bebeğe Menderes Belediyesi'nden şefkat eli

Ülke gündemine yaşadığı sağlık skandalıyla düşen Timur bebeğe, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu sahip çıktı. Timur bebeğe Menderes Belediyesi'nden şefkat eli
Timur bebeğe Menderes Belediyesi'nden şefkat eli
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Aralık 2016 Çarşamba 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

7 Ekim’de doğan, solunum sorunu nedeniyle kaldırıldığı özel hastanede, kulağının bir bölümünün yara olması nedeniyle kopan Timur bebeğe Menderes Belediyesi sahip çıktı. İzmir’in Menderes ilçesi Ahmetbeyli mahallesinde ikamet eden Timur bebeğin ailesine ziyarette bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu gereken her türlü yardımın yapılacağını ifade etti.

Belediyenin Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi de Başkan Soylu ile birlikte aileyi ziyaret ederek Timur bebeğin gerekli sağlık kontrolünü gerçekleştirdi. Kaydı alınan bebeğin tedavisi ve kontrolleri de sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilecek. Ziyarette Başkan Soylu, Hoş geldin Bebek paketini de Timur bebeğin babası Kerem Sarıoğlu’na verdi.

ARTIK BİZİM KORUMAMIZDA 

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Haberi görür görmez ailenin ilçemizde ikamet ettiğini öğrendik. Ben de bebeğimizi görmek istedim ve bizim dönemimizde kurulan Evde Sağlık Hizmetleri Ekibimizle birlikte hemen bebeğimizin yanına gittik. Gerekli kontrolleri sağlık ekibimiz tarafından yapılan bebeğimize sahip çıkıyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri uygulamamız ile 24 saat vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Nasıl ki tüm Mendereslilere sahip çıkıyorsak artık Timur bebeğe de sahip çıkıyoruz. Bundan sonra o bizim bebeğimizdir, bizim evladımızdır. Gereken bütün yardımlar, gereken bütün tıbbi tedaviler uygulanacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası